Om oss

Varige vakre verdier

Bohemia Design ivaretar samlergleden for det vakre hjemmet, gjennom å ta frem unike krystall og porselensprodukter fra Bøhmen i Tsjekkia. Gjennom tradisjonsrikt håndverk og vakkert kvalitetsdesign fra Europa gir vi våre kunder og samlere varig glede. Produktene har lang historie og velges ut fra sjel, klasse og personlighet. Våre kunstnere har lidenskap for sitt håndverk og lager helt unike produkter. På denne måten gir vi alle muligheten til å skape den gode herregårdfølelsen i sitt hjem.

Selskapet ble etablert i 2003 under navnet Bohemia Direct og endret i 2014 navn til Bohemia Design  AS. Selskapet er norskeid og holder til i Oslo og Sandefjord.

Bøhmen – håndtverkstradisjoner i århundre

Bøhmen har mange hundre års tradisjoner for kvalitetshåndverk. Eldste arkeologiske utgravninger av glassprodukter er fra år 1250 og er lokalisert i Lusatian Mountains i Nord-Böhmen. Våre fabrikker er etablert på begynnelsen av 1800 tallet og bærer de gamle tradisjonene med seg.

Bøhmisk glass, populært kallt Bøhmisk krystall, er glass produsert i regionene Böhmen og Schlesien som nå ligger i Tsjekkia. Det har en flere hundre år lang historie og tradisjon og er internasjonalt anerkjent for sin høye kvalitet, håndverk, skjønnhet og ofte nyskapende design. Tsjekkia er hjem til mange glass studioer og glasskoler med både lokale og utenlandske studenter.

De mest spennende tsjekkiske områdene med glassmakere gjennom tidene er Skalice, Jablonec nad Nisou, Železný Brod, Poděbrady, Karlovy Vary, Kamenický Šenov og Nový Bor. Flere av disse byene har sine egne glassmuseer.

Rett hjem til deg – trygt og enkelt

Butikken og varene bringes rett hjem til deg. Sett deg ned i godstolen, la deg inspirere og bestill direkte via vår nettside eller på telefon 4003 8002. Produktene sendes rett hjem til deg i løpet av 3 uker.  Skulle du ombestemme deg så har du selvfølgelig angrefrist og returrett. Dette er din garanti for et trygt kjøp.